Verzenden en retourneren

 

Verzenden 

Wij verzenden onze producten via DHL en PostNL. Dit kies je zelf. Zodra je pakket verzonden is, krijg je van ons een Track & Trace-code zodat je je bestelling kunt volgen.
Soms kan een zending iets langer onderweg zijn bijvoorbeeld door drukte bij DHL en PostNL. 
Heb je je zending na 3 dagen niet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via info@voorkleinespruitjes.nl en vermeld hierbij je ordernummer.
 

Wij proberen onze prijzen zo transparant mogelijk te houden. Misschien denk je wat zijn de verzendkosten hoog. Wij houden productkosten en verzendkosten graag gescheiden. Wij verrekenen de verzendkosten niet door in onze producten. Zo betaal je niet te veel als je meerdere producten besteld.

 

Verzendkosten 

Brievenbuspakketje/envelop           € 5,20

Pakketten 2-10 kilo via Post NL       € 7,90

Pakket DHL                                          € 7,70
Afhalen in Hekelingen of Spijkenisse*       Gratis
Vanaf €100,-                                          Gratis (binnen Nederland)

Vanaf €150.-                                          Gratis (naar België)

Let op: De verzendkosten worden automatisch berekend. Mocht je bestelling toch in een brievenbuspakket verzonden kunnen worden, dan zullen wij het verschil aan je terugstorten. 

*Bij de optie 'Afhalen' kun je kiezen tussen ophalen in Hoogvliet of Spijkenisse. Nemen contact met ons op om een ophaalafspraak te maken. Je komt het product bij ons thuis ophalen en dit zal veelal in de avond zijn. 

 

Pakketten die niet afgehaald worden van een DHL of PostNL-punt en naar ons geretourneerd worden, kunnen nogmaals aangeboden worden op kosten van de klant. De verzendkosten worden niet vergoed. Evenals de kosten bij het invoeren van een verkeerd adres. 

Retourneren

Onze producten worden uitsluitend naar wens en op maat gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing, je kunt je producten daardoor niet retourneren. Zodra de betaling bij ons binnen is, is de verkoop definitief.

De producten worden gemaakt met de door jou ingevoerde gegevens. Controleer voor het afronden van de bestelling of je de juiste gegevens hebt ingevoerd. Mocht er voor ons iets niet duidelijk zijn dan nemen wij contact met je op.